tisdag 3 januari 2012

fixar å donar

Idag har man fått lite gjort. Emmy är verkligen en behändig liten bäbis.
Hon är så snäll så snäll (än så länge) å hon har inget emot oljud.    Har plockat å fixat med tvätten å rensat lite å städat lite å hade även tänkt att jag skulle måla klart det mesta i emelies rum idag.
I helgen blir det ju kalas för både william och elias så då är det ju skoj om man fått bort målarfärgerna från rummet.
Ska rensa mer också. Fast egentligen har vi inte så mycket att rensa. Vi har ju inget förråd fullt i grejer utan vi har ju bara några få kartonger och resten är uppställt på hyllorna som finns. Så det är bara saker som ska användas.
Har inget skit som bara ligger liksom å det är skönt. Förut har man ju haft överfulla förråd med "bra att ha grejer" som inte är så jäkla bra att ha för man tar ALDRIG fram det.
Men jag tänkte kolla igenom alla våra kläder och skåp å lådor. Emelies och elias kläder är redan fixade. Men mina å mickes skulle man mycket väl kunna slå en kik på.
Är så skönt att göra sig av med saker. Vill inte ha massa grejer liggande i onödan liksom.

Elias är och leker med en kompis och william och emelie tränar gärnet på min trampmaskin haha.
William har gett sig attan på att han ska komma upp på 700 steg. Gör han det är han verkligen duktig.
Den där maskinen är lite mupp så den registrerar inte varje steg så ibland kan man ju ha tagit 10 steg utan att den räknat med de.
Själv tycker jag att den där maskinen är så grymt tråkig. Skulle hellre vilja ha ett löparband, cykel och crosstrainer.
Är ju lite svårt att komma hemifrån på olika träningar med 4 barn så de hade ju varit perfekt att ha lite såna där prylar hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar